U Borcu oduševljeni dešavanjima u Olovu: "Sve što im bude trebalo, tu smo za njih"

Dejan Lukendić za SportSport.ba

U Borcu oduševljeni dešavanjima u Olovu: "Sve što im bude trebalo, tu smo za njih"

M. Šljivak

FK Borac gostovao je danas u Olovu ekipi Stupčanice u susretu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine gdje je slavio sa 3:1.

Navijači bh. niželigaša napravili su istinski spektakl na tribinama. Prvaka Bosne i Hercegovine dočekali su na fenomenalan način, a u Borcu su oduševljeni prijemom kojeg su imali u Olovu.

Zbog toga su iz Borca odlučili pozvati Stupčanicu na meč sa Željezničarom i spremni su im pomoći na bilo koji način u budućnosti.

Direktor Borca Dejan Lukendić je za SportSport.ba iznio veliko oduševljenje prijemom u Olovu.

"Primljeni smo na jedan fenomenalan način, kako od kluba, tako i od ljubitelja fudbala u Olovu. Kako bismo im se pokušali odužiti, pozvali smo naše domaćine da budu naši gosti na utakmici Borac - Željezničar", rekao je Lukendić i dodao je:

"I naravno, to nije sve. Stupčanici smo na raspolaganju i u budućnosti, šta im god bude trebalo, a da možemo ispuniti, to ćemo uraditi. U Borcu nakon ovog sjajnog dočeka uvijek će imati prijatelje", rekao je Lukendić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atmosfera u Olovu je bila zaista vrhunska. Stupčanica je klub koji ima fenomenalne navijače koji su im u svakom meču velika podrška.

Također, rukovodstvo kluba radi zaista odličan posao i neće biti nikakvo čudo ako klub iz Olova u narednim godinama bude dio i najboljeg ranga bh. fudbala.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Za pocetak nemojte krasti zajedno savezom u sudijama svima cete nam drazi biti, i Stupcanici.
18 7
HUNTER
Tako to rade pravi domaćini, a ne udaraju protivničke igrače po tunelima i ne vrijeđaju ih, pa onda prave teorije zavjere da je sam udario glavom u zid. Teško onom kome vi pomognete (Lukendić, Vico, Borac).
16 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi