Sastavi sa Koševa: Izgleda da je Fanimo i definitivno prekrižen

Admin Čaušević

Subotnji program Premijer lige počinje na stadionu Asim Ferhatović Hase duelom Sarajeva i Slobode. 

Goran Sablić je odabrao startnih 11, a interesantno da se u stratnoj postavi našao Krste Velkoski koji će nositi i kapitensku traku oko ruke. 

Na klupi su između ostalih ostali Mirko Oremuš i Darko Bodul, dok Matthiasa Fanima opet nema u konkurenciji za meč.

Iako tokom treninga daje svoj maksimum čini se da Sablić i ne računa više na Fanima jer je ovo treći uzastopni meč da ga nema u kadru.

Na drugoj strani Mladen Žižović nije previše eksperimentisao te je na teren poslao provjerne snage, a Husejinović i Ramić su opet ostali na klupi.

FK Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Lazić, Đokanović, Ahmetović, Velkoski, Bagarić, Kurdić, Dupovac, Kobiljar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda: Bukvić, Jusić, Ćivić, Beganović A., Beganović Dž., Alić, Maksimović, Osmić, Predragović, Veselinović, Karišik.

Glavni arbitar meča je Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.