15

Komentari (15)

Mackintosh
Obe momcadi bi glat ispale u srbijanskoj ili hrvatskoj ligi. Mogo bi opstat Zrinjski, ostalo je ka*ina
ghast0
I to za Zrinjski mozda donji dio tabele
Ecosport
Sarajevo malo jače od prirodne mineralne vode.
Alen23
Sarajevo prosipa danas bodove kuci opet
King_Kenny
...na kraju ce Fanimo u Zrinjski i razvaljivat ce tamo kao i Bilbija sada...sve to zahvaljujuci ovoj trenerskoj ublehi i prevarantu koji trenira strogocu i glumi Guardiolu.
Miki2
Tako je, Zrinjskom će itekako dobro doći pa kada budemo igrali s njima nećeš ga moći mitraljezom zaustaviti...al đaba je kada mi imamo stručnjak.
Unikat
Pa treba jel jedan igrač da diktira ko će igrati? Sa svakim trenerom je imao problem, nijedan mu trener nije valja, a isao je okolo i pljuvao. Na tribine ga do juna poslati, pa nek ga brat menadzer vodi u “ligu petice”.
user1603303812
I bolji od njega su odlaziSarajevo je opstalo
GiS
@Unikat nevjerovatno sta ljudi pisu, valjda bi im se svidjalo kako neki garonja pisa po klubu, yebo ponos kluba..
malibega
Nema zrinja da plati odštetu za fanija
nikobolji
Nek i ispadnu al nece se niko pisati po klubu
King_Kenny
@GiS ...jedini ko pisa po klubu je ova trenerska neznalica koji je ekipu favorita za osvajanje titule sveo na to da se bori za mjesto u Europi i zaostaje 14 bodova za Zrinjskim na pola odigranog prvenstva,do kraja ce imati 30 bodova zaostatka...ne moze kuci da pobijedi Leotar i Rudar...on ako ostane do kraja ove sezone nema teorije da se igra Europa sljedece godine.
King_Kenny
@malibega ...koju odstetu,lik je pred raskidom ugovora ocigledno...ovaj Sablic je i dosao da upropasti Sarajevo i rastjera igrace...jel vi gledate utakmice uopste,pa ono je igra za k*rac,totalno negledljivo...nikakve akcije,nikakve ideje,nicega...umjesto da izgladi odnose sa igracem koji moze pomoci ekipi on glumi neki autoritet...tvrdim da je tog ujkana neko instalirao da sj*be ekipu skroz,bit cemo uskoro kao Zeljo...zapamtite sta sam rekao,Fanimo djabe ide u Zrinjski i razvaljivat ce tamo narednih godina.
bk123
ako je imao konflikt sa svakim trenerom kao što gore netko napisa bolje da onda ne dolazi u Zrinjski..jer takvi igrači su uvjek nezadovoljni i prave lošu atmosferu...sad neznam da li je istina da je bio u konflikti s trenerima a još manje znam za podatak da bi trebao u Zrinjski, po meni je dok bio gladan uspjeha bio odličan igrač u Mladosti i napočetku u Sarajevu al kasnije ništa posebno iako je po meni puno obećavao, al imam osjećaj da je u Sarajevu zaradio koju paru i odmah pobjesnio. takvima je uvjek malo
King_Kenny
@bk123 ...i ja bi bio u konfliktu sa ublehom kakva je ovaj Sablic...pa pogledaj kako igraju,Sloboda 3 mrtva zicera fulila,trebali 3:0 voditi...ja ne znam sta njega jos uvijek drzi na klupi uz ovakve katastrofalne rezultate i jos katastrofalniju igru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.