Mirvić o zaradi od gledalaca na utakmici: Ne želim bacati pare!

Prvi čovjek FK Sarajevo razočaran

Mirvić o zaradi od gledalaca na utakmici: Ne želim bacati pare!

Samir Mlaćo
FK Sarajevo saznao je kaznu za rasističke povike sa istočne tribine stadiona Koševa u meču sa Rudarom iz Prijedora.

Istočna tribina najvećeg bh. stadiona biće zatvorena na naredna dva domaća meča, a Sarajevo će u kasu Saveza uplatiti i 6.000 KM.

Razočaralo je to novog predsjednika Upravnog odbora FK Sarajevo Ismira Mirvića.

Mirvić je u svom statusu između ostalog kazao da ne želi bacati pare, a da se to dešava svaki put kada Sarajevo igra domaći meč, misleći na kazne koje pristignu iz Saveza, te samu organizaciju meča koja je veoma skupa.

Pozvao je navijače da podrže vodstvo kluba na svoj način, a što se nikako ne odnosi na kazne koje klub dobija zbog nedoličnog ponašanja pojedinaca ili grupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo u subotu od 15 sati u veoma važnom meču dočekuje tuzlansku Slobodu koja igra sjajno ove sezone.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Didier_Drogba
Upravu je čovjek. Plati kiriju za stadion, plati organizaciju utakmice, dođe hiljadu ljudi na utakmicu i još se neki nađe i glumi majmuna, na kraju dobiješ kaznu. Na kraju igraš radi bodova isključivo, nikakve dobiti.
16 0
user1597698961
To ti je drug do Vice,nasi ce okaciti zastave ljiljana dobit ce kaznu,borcevi ce uzvikivati drazu,noz zica i fobit ce kaznh od par stotina samo
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti