Liga prvaka

Carrick pravio promjene u sastavu Uniteda, primoran ih je bio napraviti i Nagelsmann

E. Škorić

Nakon što je Ole Gunnar Solskjaer dobio otkaz, privremeno će ekipu Manchester Uniteda voditi Michael Carrik.

Bivši veznjak slavnog engleskog kluba će pokušati s Crvenim vragovima napraviti nešto večeras na gostovanju kod Villarreala u meču Lige prvaka od 18:45 sati.

Zbog povreda nema Greenwooda, Pogbe, Cavanija, Shawa i Varanea, zbog čega je bio prisiljen Carrick praviti neke promjene, ali zanimljivo je da je spremnog i zdravog Brunu Fernandesa poslao na klupu, kao i Marcusa Rashforda.

De Gea očekivano na golu, umjesto Shawa lijevo je Telles, desno Wan Bissaka, a Maguire i Lindelof u srcu odbrane. Ispred su Fred i McTominay, Martial i Sancho po krilima, "desetku" će igrati Van de Beek, a isturen će biti Cristiano Ronaldo.

Za Villarreal igraju Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan, Trgiueros, Capoue, Parejo, Gomez, Pino i Danjuma.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugom meču u ovom ranijem terminu igraju Dynamo Kijev i Bayern, kojem takođe fali dosta igrača poput Gnabryja, Kimmicha, Musiale, Sulea i Upamecana.

Sastav Bayerna: Neuer, Davies, Hernandez, Nianzou, Pavard, Tolisso, Goretzka, Coman, Muller, Sane i Lewandowski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.