Neymar pravi senzacionalan transfer? Mediji su se odmah sjetili njegovih nedavnih riječi

Prelazi li u Manchester?

Neymar pravi senzacionalan transfer? Mediji su se odmah sjetili njegovih nedavnih riječi

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Neymar možda igra posljednju sezonu u dresu PSG-a.

Španski mediji objavili su kako bi Neymar uskoro mogao da napusti Francusku i da karijeru nastavi u Engleskoj, s obzirom da mu je želja da igra u Premier ligi, koja se smatra najjačom ligom na svijetu.

Prema "El Nacionalu", Neymara želi Manchester United, mada nije jedini klub na Otoku koji se interesuje za sjajnog napadača, koji je jedva dočekao dolazak svog prijatelja Lionela Messija, no čini se da on i Argentinac neće dugo sarađivati.

U Manchester Unitedu su doveli ljetos neka velika pojačanja, najveće je svakako povratak Cristiana Ronalda, ali klub je imao izuzetno loše rezultate, zbog čega je smijenjen Ole Gunnar Solskjaer, a posao je privremeno dobio Michael Carrick.

Sada klub želi da pronađe pravog trenera, a osim toga da dovede igrača koji može da postane lider u ekipi i koji bi klubu svojim golovima i asistencijama pomogao da bude konkurentan za trofeje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U početku se smatralo da bi to mogao biti Vinicius Junior, ali Real Madrid ni u ludili neće pustiti svoju mladu zvijezdu, pa je izbor sada pao na Neymara, koji je nedavno izjavio da "svi veliki igrači imaju san i želju da igraju u Premier ligi".

Ta izjava Neymara je dodatan motiv Unitedu da krene po njega, a PSG ionako ima dovoljno jak napad da bi mogao preživjeti eventualni odlazak bivše zvijezde Barcelone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovo su gluposti,nema od toga nista,ali volio bi da ovaj padavicar predje u Manchester United,jer onda bi kompletirali trio padavicara Penaldo-Penaldes-Neymar...on je svakako vazda povrijedjen,a u EPL gdje se igra cvrst fudbal bi situacija bila jos gora.
2 9
Klicko
Pa jasta nego EPL.Svakom malo boljem igracu je zelja da se oproba u ovoj natjecateljskoj ligi.Ko se zeli baviti fudbalom da se ne sekira puno ode u ligu bez briga(bundesligu).Logicno
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi