Foto - Screenshot

Nije mogao pobjeći novinarima

Raiola dao ogroman nagovještaj o Erling Haalandu: "Još je rano, ali..."

Midhat Šljivak

Erling Haaland bit će najveća zvijezda ljetnog prelaznog roka 2022. godine.

Čudesni norveški napadač želja je brojnih evropskih velikana, a njegov agent Mino Raiola danas je dao veliki nagovještaj gdje bi Haaland mogao nastaviti karijeru.

"Haaland obožava Španiju", rekao je Raiola i nastavio je:

"Ipak, bez obzira na to, još je rano govoriti gdje će igrati naredne sezone. Prerano je pričati o tom transfer roku", istakao je Raiola.

Haalandov transfer Borussiji iz Dortmunda će donijeti 75 miliona eura, ali klub koji ga bude doveo imat će brojne druge troškove.

Plata 21-godišnjeg fudbalera bit će ogromna, Raiola i otac Alf Inge Haaland žele svoj dio kolača, pa bi ukupan transfer mogao koštati između 250 i 300 miliona eura.

Haaland se povzeuje sa španskim velikanima Barcelonom i Real Madridom, a Raiola je danas 'uhvaćen' u glavnom gradu Španije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je i prošle zime dolazio na pregovore u Španiju, ali Haaland je ostao član Borussije iz Dortmunda i ove sezone.

Sjajni norveški napadač pruža fenomenalne partije u dresu tima iz Dortmunda, a zabio je 70 golova u 69 utakmica za ovaj tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti