Čestitao Džeki na odličnoj partiji

Govorilo se da su u Romi bili rivali, a jutros je to jedan komentar sve demantovao

E. Čaušević

Edin Džeko sinoć je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Intera protiv Shakhtara.

Inter je pred svojim navijačima uspio da pobijedi sa 2:0 u pretposljednjem kolu grupne faze Lige prvaka i već sada osigura mjesto u nokaut fazi ovog takmičenja.

U centru pažnje sinoćnje utakmice bio je Džeko koji je postigao oba gola za Inter i tako svojoj ekipi donio važna tri boda.

Meazza je eksplodirala u 61. minuti kada je bh. napadač zabio pogodak za 1:0, a svega šest minuta kasnije Džeko je drugim golom stavio tačku na ovu utakmicu i riješio pitanje pobjednika.

Džeko igra zaista u nevjerovatnoj formi od dolaska u Inter jer je već zabio deset golova na 18 mečeva u svim takmičenjima što je mnogo bolji učinak nego što su mnogi očekivali.

Nakon utakmice Dijamant se oglasio na Instagramu i objavio je nekoliko fotografija s ovog meča, te je poručio: "Ovo nam mnogo znači. Sjajna pobjeda večeras. Mnogo sam sretan zbog golova".

Nakon toga u komentarima su mnogi krenuli da "pljušte" s pohvalama na račun Dijamana, ta između ostalih oglasili su se Amer Gojak, Adnan Ćatić, Joaquin Correa, Tarik Filipović...

Također, komentar koji se našao u centru pažnje ostavio je Borja Mayoral koji je bio Džeki konkurencija u Romi. Iako se špekulisalo svojevremeno da oni nisu u najboljim odnosima to je sada definitivno demantovano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mayoral je ostavio komentar na Džekinu objavu i čestitao je Dijamantu na sjajnoj utakmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.