Velež gost Trebinjcima

Sastavi sa Polica: Dudić izmješao karte za duel s Leotarom

Admin Čaušević

Leotar i Velež će otvoriti 18. kolo Premijer lige. Susret na stadionu Police počinje u 13 sati, a već su poznati i sastavi.

Branislav Krunić se odlučio za već oprobane igrače, a udarne igle će predstavljati Aćimović i Todorović, dok Zeca nema u konkurenciji.

Feđa Dudić je odlučio da od prve minute između ostalih zaigraju Peco i Anđušić, dok su na klupi ostali Brandao, Vehabović i Ćosić. U timu zbog suspenzija nema Radovića i Zvonića.

FK Leotar: Perišić R., Milović, Andrić, Todorović, Sekulović, Aćimović, Maksimović, Čolić, Đurić, Perišić M., Arsić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Velež: Bogdanović, Zeljković, Anđušić, Ovčina, Isić, Peco, Hasanović, Salčin, Zajmović, Džanković, Radovac.

Susret će suditi Admir Šehović iz Sarajeva, posmatrač suđenja je Predrag Stankić iz Bijeljine, a delegat Goran Skoko iz Ljubuškog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.