Trener i kapiten Leotara složni: Želimo pobijediti Velež!

Press konferencija

Trener i kapiten Leotara složni: Želimo pobijediti Velež!

E. Ganibegović

Sutra se u Trebinju u okviru 18. kola m:tel Premijer lige BiH sastaju Leotar i Velež.

Tim povodom danas je održana press konferencija na kojoj su se javnosti obratili Branislav Krunić i Andrej Đurić, trener i kapiten Leotara.

"Leotar i Velež su klubovi koje vežu dugogodišnji dobri odnosi. Mnogo igrača kojih je igralo za Leotar igralo je za Velež i obrnuto. Bez obzira na važnost i težinu utakmice, očekujem fer, korektnu i sportsku utakmicu, kakve su i bile sve kojih se sjećam između ova dva kluba", rekao je Krunić i dodao da Velež ne zaslužuje poziciju na kojoj se trenutno nalazi:

"Po svojim kvalitetama, kako timskim, individualnim i stručnim, Velež ne zaslužuje poziciju na kojoj se trenutno nalazi, što su pokazali i kroz evropske utakmice."

"Analizirali smo protivnika i imamo veliku želju da pobijedimo posljednju utakmicu pred svojim navijačima, te da im se tako odužimo za podršku. Svi igrači izuzev Mićunovića i Kolaka, koji su već duže povrijeđeni, su spremni za utakmicu", istakao je trener domaće ekipe.

Kapiten Andrej Đurić također očekuje pobjedu protiv mostarske ekipe:

"Očekuje nas težak meč, obzirom da ekipa Veleža ima odlične igrače. Međutim, igramo na domaćem terenu i pred našom publikom te očekujemo pobjedu koja bi nam značila bijeg s donjeg dijela tabele."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Leotar ovu utakmicu dočekuje na osmoj poziciji sa 16 bodova, samo bodom više od Rudara, Veleža i Posušja koji drže devetu, desetu, odnosno jedanaestu poziciju.

Utakmica na stadionu Police počinje sutra u 13 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

velez mo
Idemo Rođeni,golova,golova.I ZAJ DA KOJA GOD SI LIGA,GDJE GOD TI DA IGRAS MI TE VOLIMO,IDEMO JAKO DOBITI OVO
4 3
Klackalica
Sretno Leotar..dosta 1:0, ne morate kao nekad 10:0
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi