Svi mečevi 18. kola Premijer lige u direktnim prenosima, poznata i službena lica

Utakmice se igraju u subotu i nedjelju

Svi mečevi 18. kola Premijer lige u direktnim prenosima, poznata i službena lica

E. Čaušević

Ljubitelje Premijer lige Bosne i Hercegovine za vikend očekuju utakmice 18. kola.

Ovog vikenda nas očekuje šest utakmica koje će se igrati u subotu i nedjelju. Tri meča na rasporedu su u subotu, a tri u nedjelju.

Kolo počinje utakmicom Leotara i Veleža koji će se sastati u subotu na stadionu Police u Trebinju, a meč počinje u 13 sati.

Glavni sudija ove utakmice će biti Admir Šehivić iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici će biti Dženan Milić i Damir Lazić. Četvrti sudija na ovoj utakmici će biti Frano Jelić.

Od 15 sati u subotu igrat će se dvije utakmice. Jedan od derbija igraju Sloboda i Željezničar koji će se sastati na Tušnju. Glavni sudija meča će biti Antoni Bandić iz Gruda s pomoćnicima Goranom Dujakom i Nebojšom Žugićem. Četvrti sudija je Dražen Marić.

U istom terminu od 15 sati igra se i meč Zrinjskog i Posušja. Glavni sudija na ovoj utakmici je Admir Musić iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici su Emir Zahiragić i Amir Kadić, dok je četvrti sudija Ermin Sivac.

Oglasi

Program u nedjelju također počinje u 13 sati, a sastaju se Rudar i Tuzla City. Glavni sudija ove utakmice će biti Mateo Musa iz Čitluka, a pomoćnici su Mirza Demir i Boris Dujmović. Četvrti sudija je Sabrija Topalović.

Također, i u nedjelju se od 15 sati igraju dva susreta. Derbi se igra na Pecari gdje će Široki Brijeg ugostiti Sarajevo.

Glavni sudija ove utakmice će biti Dragan Petrović iz Banjaluke. Njegovi pomoćnici su Sreten Udovičić i Aleksandar Smiljanić, a četvrti sudija će biti Miloš Gigović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 15 sati u nedjelju igra se i meč u Bijeljini gdje će Radnik dočekati Borac. Glavni sudija ove utakmice će biti Mirza Kazlagić iz Cazina, a pomoćnici su Radislav Kačavenda i Božidar Ruždić. Četvti sudija je Velimir Drinić.

Također, treba istaći i da će sve utakmice 18. kola biti u direktnim TV prenosima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mackintosh
Gigovic je dobar sudac, pricajte vi sta hocete. I Sabrija Topalovic i Mujic su dobri suci. Klubovi ne valjaju.
1 8
Chico
Mirza Kazlagic je pod direktnom zastitom i komandom ozloglasenog Irfana Durica iz IO NFSBIH. Taj sudija mora biti sklonjen sa listi, bio je najgori sudija u federalnog ligi, skandali su mnogobrojni na njegovim utakmicama. Ima li iko da podigne glas protic tog olosa ?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi