Dobio direktan crveni karton

Velika glupost Bodula: Ošamario igrača Širokog, pa se sukobio s publikom

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Široki Brijeg i Sarajevo igraju trenutno utakmicu 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zbog jake kiše koja pada u Širokom Brijegu već neko vrijeme teren je veoma težak za igru, ali smo uspjeli da vidimo dva gola.

Sarajevo je u 36. minuti meča uspjelo da povede sa 1:0 kada je Bagarić uspio da pogodi mrežu nekadašnjeg kluba nakon asistencije Pidre.

Ipak, Široki je izjednačio na samom početku drugog dijela. U centru pažnje našao se Mujan koji je sa pet metara uspio da pošalje loptu u gol Sarajeva za 1:1 i slavlje domaćih navijača.

Pet minuta kasnije totalni haos na terenu. Bodul je ošamario jednog od igrača Širokog Brijega zbog čega mu je sudija pokazao direktan crveni karton.

Dok je izlazio s terena Bodul je došao u verbalni sukob i s navijačima domaćeg tima, a nekoga je čak pozivao na fizički obračun i bilo je jasno da je to palo dosta teških riječi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prilikom ulaska u svlačionicu Bodul se naguravao i sa zaštitarima u tunelu, ali na svu sreću situacija se brzo smirila, te je igrač Sarajeva otišao u svlačionicu.

Sarajevo će do kraja meča igrati s igračem manje jer je Bodul ostavio svoje saigrače na cjedilu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.