Nehumani uslovi za igru na Pecari

Igrače Širokog i Sarajeva očekuje dosta problema u drugom dijelu

Nehumani uslovi za igru na Pecari

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Široki Brijeg i Sarajevo trenutno igraju derbi 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica na Pecari počela je u 15 sati, te je trenutno finiš prvog poluvremena, ali je odmah bilo jasno da igrače oba tima očekuju otežani uslovi za igru.

Naime, kiša koja pada već nekoliko dana širom Bosne i Hercegovine stvorila je probleme na skoro svim terenima u Premijer ligi ovog vikenda, a tako je i na Pecari.

Teren je bio u solidnom stanju pred početak meča, ali je bilo jasno da će se to pogoršavati kako utakmica bude odmicala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutno je teren izuzetno težak i skoro nemoguć za igru, a to možete vidjeti i u našoj fotogaleriji.

No, to nije smetalo igračima Sarajeva koji su u 36. minuti meča uspjeli da povedu sa 1:0. Pogodio je Dražen Bagarić nakon što je Pidro dobro prošao po lijevoj strani. Dobro se snašao i poslao je loptu u mrežu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
A za sliku ratnog zlocinca na tribini sutite ???
7 0
azz33333
Treba ovo sve pogasit da se ne brukamo vise u svijetu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi