34

Komentari (34)

visokohz
PRESEDAN
Kad se sjetim pisanja kako je ova čupava ubleha nivo iznad lige,da zalutao u ligu,dođe mi da plačem
azz33333
Kakve ste vi budaletine, radi cega se vi svadjate i prijetite. Ovu ligu samo gledaju i prate budale.
HUNTER
Tako je Darko, prošlo je vrijeme pucanja iz oružja po igračima i navijačima.
huba
E sportiste ..
EmirEmir111
Sta bi mu uradile mudonje iz listice? Mozda bi ga prebili kao i svake sezone sto u Sarajevo dolaze i prebijaju Horde hahaha
Eduard
Ili bi mu junacki pucali u ledja kako samo oni znaju
aynur365
@plemic glavić i šta bi bilo? Vi bi fašisti opet pucali, onako hinjski iza leđa kao što samo i znate. Što nisi ponio sliku svog generala kada ste gostovali na Grbavici kod mog gradskog rivala Želje? A da, pa ti samo laješ po portalu, ne smiješ dalje od svog kamenjara.
Ende
A ovaj portal je najvece smece na planeti
NorthSide
Kamenjarski srbi otvaraju vrata pa zatvaraju a niko ih ne čuva, čuvar došao tek kad je Bodul već skoro izašao hahahaha ****iceee
Ende
Smijesna liga i smijesni sudija
EmirEmir111
Pazi ovih komičara sa ovim maskama preko lica hahaha
Reno3
Odvratan klub,odvratni igraci,odvratni navijaci,gdje god dodu dobiju batine i igraci i navijaci,uglavnom smece od kluba,****m te Sarajevo.
Ende
Najtrofejniji , zaboravio si ... sta ces ti slino *ebati. Kad muda skupis da dodjes u Sarajevo, onda se javi
Reno3
Bjez nazad hehe u
SonPen1946
A slika ratnog zlocinca se i dalje ne spominje ovdje!
King_Kenny
@SonPen1946 ...da je zastava sa ljiljanima spominjalo bi se,ovako je Vico platio njihovu sutnju.
StarMoVe
Misliš teatralnog glumca kao on se truje ne priznaje sud svjetski bla bla.. SAMO SU JOŠ NACISTI TO RADILI KAD IM SE SUDILO U NINBERSKOM PROCESU TAKO DA SE ZNA KO JE ON I STA JE I DA JE SVAKA RIJEČ I SPOMINJANJE. LIKA SUVIŠNO. TAKO TREBAJU STO PRIJE U ZABORAV ISTORIJE DA ODU ILI DA SE SPOMINJU KAO OPOMENA DJECI KAKAV COVJEK NEBI TREBO BITI.. SVAKO KO MU SE DIVI MALOUMAN JE..
user1571956549
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.