Ramos konačno debitovao za PSG

Nije igrao skoro šest mjeseci, a onda pokazao zašto je jedan od najboljih defanzivaca svijeta

Endin Čaušević

Sergio Ramos je jučer konačno debitovao u dresu PSG-a.

Ramos je u francuski klub stigao pred početak ove sezone kao slobodan igrač iz Real Madrida i potpisao je dvogodišnji ugovor s Parižanima.

Međutim, Španac je imao velikih problema s povredama i fizičkom spremom od dolaska u PSG zbog čega je skoro četiri mjeseca čekao da konačno zaigra u dresu novog kluba.

Ramos je jučer odigrao cijeli meč protiv St. Etiennea, a PSG je na kraju slavio kao gost sa 3:1.

Iako su navijači PSG-a bili skeptični zbog Ramosa i činjenice da nije igrao skoro šest mjeseci, ali im je on pokazao o kakvoj klasi se radi i odigrao je zaista fantastičnu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na društvenim mrežama pojavio se i video njegovih najboljih poteza s jučerašnje utakmice, a mnogi tvrde da je jasno da je Ramos još uvijek jedan od najboljih defanzivaca na svijetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.