Neymar doživio stravičnu povredu protiv St. Etiennea

Iznijeli ga s terena

Neymar doživio stravičnu povredu protiv St. Etiennea

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a danas su u gostima pobijedili St. Etienne sa 3:1 u meču 15. kola francuske Ligue 1.

Parižani su gobili danas sa 1:0 nakon što je Bouanga u 23. minuti pogodio mrežu gostiju, ali u samom finišu prvog dijela PSG je poravnao na 1:1. Messi je asistirao, a gol postiže Marquinhos.

U drugom dijelu gosti stižu do potpunog preokreta. Messi je upisao još dvije asistencije, a golove za pobjedu PSG-a postigli su Di Maria i ponovo Marquinhos.

No, detalj koji je obilježio meč desio se u samom finišu utakmice kada se povrijedio Neymar.

Brazilac je bio u duelu s jednim od igrača domaćeg tima koji je s leđa klizeći faulirao Neymara, a na usporenom snimku se vidjelo kako mu se iskrenuo zglob i bilo je jasno da ne može nastaviti meč.

Neymar je tražio odmah ljekarsku pomoć i nije uspio čak ni da se pridigne, te su ga na nosilima iznijeli s terena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno je da će Neymar duže vrijeme biti van terena, a kolika će njegova pauza biti znat će se nakon što uradi detaljne preglede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi