Plavi žele pobjedu

Zec dao obećanje: Bacat ćemo se na glavu...

Edmir Škorić

Iskusni napadač Ermin Zec najavio je duel Željezničara i Širokog koji se na Grbavici igra za dva dana.

Plavi žele prvi dio sezone okončati na najbolji način i Zec vjeruje da će on i saigrači uspjeti da dobiju Široki na Grbavici.

"U dobrom sam stanju. Šef i svi u klubu su učinili sve da budem zdrav i spreman", kazao je Zec na početku, pa se posvetio samoj utakmici:

"Očekujemo tešku utakmicu. Široki je podigao formu, igraju dosta dobro i dobra su ekipa, ali mi igramo kod kuće, a i Manijaci spremaju nešto posebno za nas i ovim putem ih pozivam u što većem broju. Mi možemo obećati da ćemo se bacati na glavu za svaku loptu i probat ćemo da osvojimo tri boda i da na pauzu odemo zadovoljni", rekao je Zec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni napadač je danas upitan hoće li ostati na Grbavici i kakvi su planovi za budućnost.

"Imam ugovor do ljeta, vidjet ćemo...", kratko je odgovorio Zec.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.