Provokacije za Poljaka od navijača Dortmunda

Lewandowski se spremao da izvede slobodnjak, a s tribina mu skandirali "Messi, Messi"

Endin Čaušević

Bayern je sinoć u gostima pobijedio Borussiju Dortmund sa 3:2 u derbiju 14. kola Bundeslige.

Bavarci su još jednom uspjeli da slave u meču protiv Dortmunda, a na Signal Iduna Parku gledali smo još jedan odličan duel ovih rivala.

Bayern je uspio da dođe do pobjede u 77. minuti kada je sudija svirao penal, a gol s bijele tačke za 3:2 zabio je Robert Lewandowski.

Poljski napadač je svom bivšem klubu večeras zabio dva gola i najzaslužniji je što je Bayern uspio da upiše nova tri boda.

No, u samom finišu meča vidjeli smo nevjerovatnu scenu. Lewandowski je u sudijskoj nadoknadi uzeo loptu da izvede slobodan udarac, a navijači Dortmunda su ga provocirali skandiranjem "Messi, Messi".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno aludirali su na to da je Messi osvojio prije nekoliko dana svoju sedmu Zlatnu loptu iako su svi vjerovali da će ona otići u ruke Lewandowskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.