Odlično ga je skinuo

Modrićev dvojnik imitirao Hrvata, izmišljao šale na račun Hrvatica

Admin Čaušević

Luka Modrić je istinska zvijezda u Real Madridu, a zahvaljujući odličnim izdanjima stekao je i status legende španskog velikana. 

U jednoj od emisija "El Dia Despues" televizije Movistar u studiju se pojavio Modrićev dvojnik koji se zove Raul Perez.

Perez je prvo objasnio kako ga mnogi miješaju i s drugim popularnim osobama kao što su pjeva David Guetta ili glumac Owen Wilson.

Kada je počeo imitrati Modrića šalio se na veznjakov račun i njegov stil igre vanjskim dijelom kopačke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da bi nasmijao prisutne izmislio je i šalu na račun imaginarne bivše djevojke Hrvatice za koju koju je nazvao "Terior", odnosno oduzeo je prefiks "ex" od španske riječi "Exteriror", što u prevodu na bosanski jezik znači "vanjski dio".

Nema sumnje da će mnogi ovu šalu svatiti kao nuekusnu posebno naše zapadne komšije, a bilo bi interesantno vidjeti kako je na sve reagovao i sam Modrić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.