Sergio Ramos nakon što je saznao da igra protiv Reala: "Umrijeću za PSG"

Pravi profesionalac

Sergio Ramos nakon što je saznao da igra protiv Reala: "Umrijeću za PSG"

Edmir Škorić

Sergio Ramos godinama je branio boje Real Madrida, ali od ovog ljeta igra za PSG.

Voljom žrijeba, PSG će upravo protiv Real Madrida igrati u osmini finaal Lige prvaka, a iskusni defanzivac je veliki profesionalac i neće štedjeti svoju nekadašnju ekipu.

„Umrijeću sa PSG na utakmici protiv Real Madrida”, rekao je 35-godišnji defanzivac, koji je za 16 sezona u dresu Reala osvojio 22 trofeja, uključujući i četiri u Lige prvaka.

Zanimljivo da je Real Madrid najprije izvukao Benficu, ali je UEFA naknadno objavila da je došlo do greške u sistemu i da se mora ponoviti žrijeb.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon što je ponovljen žrijeb, Kraljevi su dobili daleko težeg rivala. Žalili su se, ali bilo je uzalud. PSG je pak prethodno dobio ekipu Manchester Uniteda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Erikdier21
Nece ni igrat. Bit ce povrijeđen. Iscijedio je njeg Real Madrid zato ga je i prodao
9 1
Klicko
sta se njega yebe penal madrid.Bio tamo,sudije im pomagale da osvoje sto su mogli osvojiti.Napunio se para i noga.Ta nije se rodio u madridu.Ha ya
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi