Zahvat prošao savršeno

Fudbaler Arsenala presadio kosu, a njegovi rezultati su mnoge ostavili bez teksta

Endin Čaušević

Presađivanje kose postalo je pravi hit među fudbalerima širom svijeta.

Mnogi poznati fudbaleri odlučili su se na presađivanje kose, a među prvima koji je to uradio bio je Wayne Rooney.

Prije nekoliko mjeseci e na istu stvar odlučio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je svoj zahvat uradio u jednoj privatnoj klinici u Madridu.

U centru pažnje zbog presađivanja kose našao se defanzivac Arsenala, Rob Holding, kojem je ovaj zahvat očito prošao savršeno.

Holding je počeo gubiti kosu prije nekoliko godina, a prethodnih godina šišao se "na nulu". No, kada se jednog dana pojavio na treningu nakon presađivanja kose svi su ostali bez riječi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Presađivanje kose je itekako uspjelo za defanzivca Arsenala, a javnost je bila u šoku kada se pojavio po prvi put u javnosti i pokazao kako njegova kosa danas izgleda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.