Otišao na zasluženi odmor

Morao se pohvaliti: Benzema pokazao kakvu mašinu je iznajmio za put do Dubaija

Endin Čaušević

Fudbaleri u španskoj La Ligi dobili su sedam dana odmora pred novogodišnje praznike, a na teren se vraćaju početkom januara.

Mnogi od njih iskoristili su pauzu da otputuju u toplije krajeve, a za većinu njih glavna destinacija i ove zime je Dubai.

Karim Benzema je na Instagramu otkrio da će narednih nekoliko dana provesti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te je za njega već postala tradicija da odmore provodi u Dubaiju.

Napadač Real Madrida se našao u centru pažnje jer je pokazao avion s kojim je otišao put Dubaija, te je mnoge ostavio bez teksta.

Za ovo putovanje Benzema je iznajmio Boeing 737, a u Dubai je poveo svoju porodicu i prijatelje.

Iako im je i manji avion bio dovoljan čini se da je Benzema odlučio baš da se počasti za kratku zimsku pauzu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.