Pregovara sa Zvezdom

Kolarov napušta Inter i u velikom stilu se vraća u Srbiju

Endin Čaušević

Aleksandar Kolarov je ljetos odlučio da ostane u Interu i potpiše novi jednogodišnji ugovor.

Srbijanski fudbaler se povezivao s nekoliko drugih klubova, ali je na kraju prihvatio ponudu Intera i odlučio je da ostane iako se pokazalo da to nije bila baš najbolja odluka.

Kolarov je u dosadašnjem dijelu sezone na četiri utakmice upisao samo 44 minute i jasno je da ne može biti zadovoljan svojim statusom u ekipi Intera.

Italijanski mediji pišu da Kolarov želi već u januaru da napusti Inter i klub mu u tome neće praviti probleme, te će oni na kraju najvjerovatnije postići dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Špekulacije o tome gdje bi Kolarov mogao nastaviti karijeru su već počele, a navodno on je već odlučio da se vrati u Srbiju.

Kako pišu tamošnji mediji Kolarov je u pregovorima s Crvenom zvezdom, te je trenutno najrealnija opcija da iskusni fudbaler zaigrao u dresu kluba s Marakane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kolarov se i ljetos povezivao sa Zvezdom, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Ipak, Zvezda je ponovo pokazala interes da ga dovede, te sada Kolarov očito nema dileme oko svog povratka u Srbiju.

Ovaj 36-godišnji fudbaler je ponikao u akademiji Zvezde, a u Srbiji je igrao za Čukarički i OFK Beograd. U karijeri je igrao još za Lazio, Manchester City i Romu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.