Klub ozvaničio saradnju

Irfan Hadžić pojačao Zrinjski · Zvanično

Haris Zilić

Ekipa Zrinjskog u nastavak Premijer lige BiH ulazi znanto pojačanja.

Plemići su danas ozvaničili saradnju sa napadačem Irfanom Hadžićem kojem će to biti povratak u Premijer ligu BiH.

Hadžić je od ljeta slobodan igrač, a naš portal je već ranije najavio kako će Hadžić pojačati mostarski klub čime su se naša pisanja ispostavila tačnim i danas su dobila zvaničnu potvrdu.

Zrinjski zahvaljujući sjajnom Nemanji Bilbiji nema problema sa realizacijaom, a sa 42 gola na 19 utakmica Plemići su najefikasnija ekipa lige.

Međutim, Bilbija je praktično jedini raspoloženi igrač Zrinjskog po pitanju postizanja golova, pa i ne čudi zašto je Hadžić pojačao napad aktuelnog ldiera Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hadžić je nastupao za zagrebačku Lokomotivu s kojom je u aprilu doživio nezgodnu povredu zbog koje je morao pauzirati nekoliko mjeseci.

U BiH je osim za Zrinjski nastupao i za Radnik. Jedno vrijeme se spominjao i kao pojačanje FK Sarajevo, a svojevremeno je dobijao i pozive u reprezentaciju BiH kada su na klupi sjedili Robert Prosinečki, odnosno Dušan Bajević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.