Klub ozvaničio saradnju

Irfan Hadžić pojačao Zrinjski

22

Komentari (22)

rodjak
moj Hadjicu bas ti ide ime i prezime uz ovaj nacional-politicki tim koji velica ratne zlocince i ciji navijaci vrijedjaju druge na nacionalnoj osnovi.Prije nego sto pocnes igrati provjeri ti prvo da ti babo nije slucajno bio zarobljen na tom stadionu 93-ce mozda je on tada paso travu po 16-tercu a ti ces je sada gaziti.Provjeri kod uprave oni znaju tacne podatke
Adohordas
Zrnja trenutno nas najprofesionalniji klub a iskreno i mislim ds je tamo lakse igrati nego u Sarsjevu ili Zelji gdje igrac ni ne dotakne loptu jebbu im sve zivo sto imaju pa logicno da ce slabo odigrati
Zlofish
Jedan je jedini u snu i na javi
bazaorao
Žalosno šta se u našoj ligi naziva pojačanjem.
Ne znam zasto ove UJKE komentarisu na NASIM stranicama i to non stop nesto vrijedzaju NASE klubove.Koja mrznja .
Biorazgradiv
Kad se portal bude zvao islamski sport onda ce biti vas, do tad nazad u cumez iz kojeg si izmigoljio da napises komentar, lojavi

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
Lacosta
Došao u Zrinju 1.7 dao gol Utrehtu za prolaz, otišao 15.8. Za 200 000 eura. Baš beskoristan
che_guevara1
Ko zna , zna i u cipelama !
Shaba
Mora da se sprema da neko ide, dok su ovog vratili
UM1905ZM
Nemamo svakako napadaca
user1022
Deepy
Masic ide na posudbu, malo zapadnije od Mostara.
Shaba
Moguce. Moja pretpostavka da neko ide. U svakom slucaju iako ne volim Zrinjski, cijenim i postujem kvalitetan rad. Sto vise klubova bude ozbiljno radilo, to ce liga bit zanimljivija i fudbal kvalitetniji. Krajnje je vrijeme da i nasi klubovi pocnu igrat u grupnim fazama. Zasad je realno ocekivat da neko udje u konferencijsku ligu, a u buducnosti se nadat i Evropa ligi. Nadam se oporavku naseg Sarajeva i da ce neko ozbiljan poslozit stvari. Ova jesen je bila tuga za gledat.
Lewa_9
Propao u drugoj turskoj, zavrsio na tribinama. Dvije utakmice odigrao u Lokomotivi i onda tribina, a onda u Zrinjski kao "vrhunsko pojacanje". Samo u BiH.
Biorazgradiv
Kao navijac Zrinjskog, slazem se s tobom. Necemo nikad naprijed ako su nam ozljedjeni povratnici koji nigdje drugo ne mogu igrati pojacanja.
user1022
Lik je igro 2 godine sa ozljedom....
pjanke.sa
Ja sam toliko vjerovao da je ovaj covjek dobar igrac, ali je u Zrinjskom bio uzasan zadnji put. Nadam se da ce i sada, bez povreda, biti opet beskoristan :-)
Biorazgradiv
Zabio je Utrechtu gol za prolaz, bio 3 tjedna u Mostaru, nije imao kad biti beskoristan.
Deepy
Donio za izrazito kratko vrijeme veliki novac klubu.
Biorazgradiv
Ne ponizavaj nam klub tim izjavama, takvo nesto govore oni preko sto ce iducih 30 godina slaviti prolaz protiv aeka, mi smo daleko iznad takvih izjava i postignuca i prolaza, to cemo potvrditi i ove godine kao prvi tim iz ove kvazi drzave u grupnim fazama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.