Glavobolja i u Juventusu

Iznenadni i ogromni problemi za Bayern i PSG

Admin Čaušević

Za Bayern i PSG 2022. godina sigurno nije počela onako kako su to zamišljali u ova dva kluba. 

Covid-19 je zadaje velike probleme mnogim sportskim kolektivima širom svijeta te se svakodnevno pojavljuju novi pozitivni slučajevi.

Bayern je u subotu saopštio kako su četvorica igrača iz prvog tima pozitivna pa su pripreme za nastavak sezone odgođene za ponedjeljak.

Manuel Neuer, Kingsley Coman, Corentin Tolisso i Omar Richards su pozitivni, ali ono što je najvažnije osjećaju se dobro i izolovani su u svojim domovima.

Četiri pozitivna slučaja zabilježena su i u PSG-u s tim da u pariškom klubu nisu imenovali svoje igrače.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kod lidera Ligue 1 je pozitivan i jedan član stručnog štaba. Sve zaražene osobe su uključene u važeći Covid protokol u Francuskoj.

Koronavirus nije zabišao i Juventus. Potvrđeno je da je pozitivan Giorgio Chiellini pa će iskusni štoper propustiti uvodne mečeve u 2022. godini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti