Calik poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tužna poruka Ermina Zeca na Instagramu nakon smrti bivšeg saigrača

Endin Čaušević

Turski fudbaler Ahmet Calik poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći.

Fudbalska javnost je u šoku nakon što je potvrđeno da je fudbaler Konyaspora jutros izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Calik je izgubio kontrolu nad automobilom nakon čega je sletio s ceste i nažalost poginuo je na licu mjesta. Ova vijest šokirala je fudbalsku javnost, a njegovu smrt nažalost potvrdio je i Konyaspor.

U Konyasporu nastupaju i bh. igrači Ibrahim Šehić, Amar Rahmanović, Amir Hadžiahmetović i Marin Aničić i oni su zajedno s ostalim saigračima u šoku zbog smrti Calika.

Smrt Calika potresla je mnoge bh. igrače koji su nastupali u Turskoj, a s njim je u Genclerbirligiju igrao i fudbaler Željezničara, Ermin Zec, koji se oglasio na Instagramu i iskazao svoju tugu zbog Calikove smrti.

Pored Zeca na Instagramu su se oglasili Ajdin Hasić, Ermin Zukanović, Goran Karačić...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.