Foto - EPA

Agent otkriva

Allegrijev potez otkriva njegovu nestvarnu ljubav prema Juventusu: "Trebao je samo potpisati"

Midhat Šljivak

Massimiliano Allegri ima dosta muka s Juventusom ove sezone.

Stara dama ponovo nije na šampionskom nivou i lako bi se moglo desiti da i ove sezone Juve ostane bez titule prvaka.

Nakon što im je Inter prošle godine zaustavio dominaciju u Seriji A, rukovodstvo Bianconera odlučilo je na klupu vratiti Massimiliana Allegrija.

Međutim, ni sjajni trener ne može biti zadovoljan onim što njegov tim pruža ove sezone i torinski gigant je tek na petom mjestu.

Interesantno je svakako da je u maju prošle godine Allegri bio daleko od povratka u Juventus. Imao je dogovor s Real Madridom, ali zbog Bianconera je odustao od ugovora s Kraljevima.

To je otkrio njegov agent Giovanni Branchini.

"Allegri je bio na korak od Real Madrida. U maju je sve bilo gotovo, dogovor postignut i samo je trebao da potpiše ugovor. Međutim, on je odlučio da se vrati u Juventus", rekao je Branchini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Real je na kraju preuzeo Carlo Ancelotti. Kraljevi s njim igraju zaista odlično i jure prema tituli prvaka Španije.

Allegri se s druge strane dosta muči u Juventusu i vidjet ćemo hoće li uspjeti da ovaj tim izvadi iz krize i da započne novu dominaciju u italijanskom fudbalu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.