Zakuhava se pred El Clasico: Toni Kroos ismijao Xavija na press konferenciji!

Možda nije namjerno, ali...

Zakuhava se pred El Clasico: Toni Kroos ismijao Xavija na press konferenciji!

Edmir Škorić

Barcelona i Real Madrid u srijedu igraju utakmicu polufinala španskog Superkupa.

Susret se igra na neutralnom terenu, u Saudijskoj Arabiji, a pobjednik će se plasirati u finale i imat će priliku da se bori za trofej.

Dan uoči utakmice po protokolu su održane press konferencije, a na Realovoj su se pred novinarima pojavili Carlo Ancelotti i iskusni veznjak Toni Kroos.

Kroos je pomalo potcjenjivački govorio o ljutom rivalu, a u jednom trenutku je svjesno ili ne Xavija nazvao "Javi".

“Ne mogu reći šta je tačno promijenio Javi u Barceloni, jer ne gledam njihove utakmice. Imam bolje stvari za napraviti", rekao je Toni Kroos na konferenciji za novinare prije utakmice.

Velika je razlika u formi između ove dvije ekipe. Real Madrid dominira La Ligom, sa 49 bodova nakon 21 kola, dok Barcelona pod vodstvom Xavija pokušava zauzeti 4. mjesto, posljednje koje automatski vodi u grupnu fazu Lige prvaka, a sada je tek na šestom mjestu, sa 32 bodova nakon 20 utakmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To Real stavlja u poziciju favorita pred ovaj meč, no valjda je svima jasno da su ovo utakmice u kojima je sve moguće i ponekad bolja forma niti kvalitetniji trenutni igrački kadar nisu dovoljni da se pobijedi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa ovaj kloc nije mogo vezat pertle xaviju dok je ovaj bio aktivan hahha
12 4
Śmeker007
Staviti Iniestu i Xavi-a u istu recenicu sa velikim Zidane-om je bolesno, dvojica veoma dobri a jedan velemajstor tj vanzemaljac, ko je gledao Zidane-a od 1998-2006 zna o cemu pisem..! Lik je postizao golove i asistirao, driblao nemoguci pasevi, igra glavom i mnogo vise, a jedan Iniesta u 50 utakmica jedva gol postigne hahahaha Xavi mozda malo bolji bio sto se golova tice, al sa Zidane-om se ne mogu nikad uporediti ako objektivno gledamo :)
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi