Van de Beek odbio ponudu

I otpisana zvijezda Manchester Uniteda rekla 'ne' Newcastleu

Edmir Škorić

Niz nogometaša odbilo je preći u Newcastle, među njima i nizozemski reprezentativac.

Donny van de Beek već mjesecima želi da napusti Manchester United jer nije starter i ne igra onoliko koliko želi, pa je zahtijevao da se u januaru rastane sa Crvenim vragovima.

Međutim, kada su čelnici Newcastlea predložili Van de Beeku posudbu do kraja sezone, on im se zahvalio i rekao da ga ne zanima takva ponuda, prenosi Daily Mail.

Osim što sam igrač nema želju da pređe u ekipu koja se bori za opstanak, menadžer Uniteda Ralf Rangnick ne želi da izgubi jednog igrača u rotaciji u veznom redu i želi da Nizozemac tu ostane barem do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastle je do sada predstavio defanzivca Kierana Trippiera iz Atletico Madrida, a zatim i Chrisa Wooda, napadača iz Burnleyja.

Još nekoliko igrača pregovara sa Svrakama, a najbliže dolasku na St. James Park je Diego Carlos iz Seville.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.