Cristiano odbrusio: Nisam došao ovdje da se borim za sedmo mjesto!

United u lošoj formi

Cristiano odbrusio: Nisam došao ovdje da se borim za sedmo mjesto!

Eldar Ganibegović

Manchester United napravio je novi kiks.

Crveni đavoli večeras su u 22. kolu engleske Premier lige remizirali 2:2 protiv Aston Ville, iako su pogocima Brune Fernandesa do 77. minute vodili s 0:2.

Ekipa s Old Trafforda se trenutno nalazi na sedmom mjestu s 32 boda i do kraja sezone očekuje ih teška borba za 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Trenutno se tu nalazi West Ham s pet vodova više od Uniteda.

Cristiano Ronaldo, istinski šampion koji se ovog ljeta vratio u Manchester United, naravno da nikako ne može biti zadovoljan.

"Manchester United mora da osvoji ligu ili da bude u prva tri tima. Ne vidim nijednu drugu poziciju za ovaj klub. Ne prihvatam da nam mentalitet bude za borbu niže od treće pozicije. Sposobni smo stvari promijeniti sada", rekao je Ronaldo pa dodao:

"Ne znam tačan način jer sam igrač. Ustvari znam, ali ga neću reći javno. Nije etički. Moramo svi raditi bolje. Unitedu je mjesto u borbi za vrh. Rangnick radi dobar posao."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam ovdje da se borim za peto, šesto ili sedmo mjesto. Ovdje sam da osvajam trofeje. Nismo na najvišem nivou, ali imamo prostor za napredak, ako promijenimo mentalitet", zaključio je Ronaldo.

Portugalac se sve češće povezuje s odlaskom iz Uniteda na kraju sezone, a interes za njegove usluge navodno je najviše istakao PSG.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Erikdier21
Izjava stara 3 dana a tek je sad prenosite...jak portal
4 0
Sars33
Culi smo ovo vec
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi