Protiv Španije za kraj

Objavljen spisak rukometaša na koje Obrvan večeras računa, tu je i najiskusniji od svih

Edmir Škorić

Rukometaši Bosne i Hercegovine večeras od 18 sati igraju protiv Španije posljednji meč Evropskog prvenstva.

Nakon dva teška poraza od Švedske i Češke, nažalost ostaje nam samo da igramo za čast, ali nadamo se da ćemo protiv moćne Španije pružiti dobar otpor i da ćemo dostojno napustiti veliko takmičenje.

Selektor Ivica Obrvan odabrao je igrače za ovaj duel, a Nikola Prce je ponovo u timu nakon što je zbog navodne povrede propustio duel sa Švedskom, mada je kasnije izjavio da nije bio povrijeđen.

Zbog koronavirusa smo ponovo osakaćeni i ponovo nema Dejana Malinovića, nema niti Ibrahima Haseljića, Luke Perića, a od ranije nedostaju Alen Ovčina, Elmir Građan te Admir Ahmetašević i oni nisu ni doputovali u Slovačku.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

S obzirom na sve probleme s kojima smo se suočavali proteklih dana, nažalost nije bilo ni realno očekivati nešto više od rane eliminacije i poraza od favorizovanih selekcija u grupi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.