Zablistala na dodjeli u Zurichu

Španci analizirali outfit Georgine Rodriguez, na sebi je nosila stvari od 65.000 eura

Edmir Škorić

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (37) primio je u ponedjeljak navečer posebnu nagradu za karijeru na FIFA The Best gala večeri, na kojoj je Robert Lewandowski proglašen najboljim nogometašem prošle za 2021. godinu.

Ronaldo je prošle godine stigao do 115 golova u dresu Portugala i postao je apsolutni rekorder u povijesti međunarodnog nogometa na reprezentativnoj razini, pa je nogomteaš Manchester Uniteda sinoć doibo posebnu nagradu.

On je sa suprugom Georginom Rodriguez i najstarijim sinom Cristianom Jr. prisustvovao svečanosti u Zurichu i ovaj slavni par svakkao je privlačio ogromnu pozornost.

Mundo Deportivo se potrudio da analizira outfit Cristianove buduće supruge. Georgina je nosila cipele marke Christian Louboutin koje koštaju "samo" 575 eura, dok je torba koju je nosila Birkin sa zlatnim detaljima iz Hermesa ipak daleko skuplja, pa košta 45.000 eura.

Georgina je nosila nakit od bijelog zlata s dijamantima i ogroman prsten koji je privukao pažnju desetaka miliona pratitelja na Instagramu. Na lijevoj ruci nosila je sat Panthere iz Cartiera i narukvicu od 18-karatnog žutog zlata vrijednu 19.400 eura. Sveukupno je na sebi imala stvari koje koštaju oko 65.000 eura.

Ova manekenka ima preko 20 miliona pratitelja na društvenoj mreži Instagram i naravno dosegla je veliku popularnost otkako je u vezi sa Portugalcem. Bavi se modelingom i reklamira mnoge svjetske brendove, baš kao i njen izabranik, koji je dugi niz godina uspješan i na polju modelinga, iako mu je nogomet primarna djelatnost.