Mučna prošlost Georgine Rodriguez: Sramila se svog oca, umro je u samoći i nikada nije upoznao unuke

Prošla je puno teških stvari u životu

Mučna prošlost Georgine Rodriguez: Sramila se svog oca, umro je u samoći i nikada nije upoznao unuke

E. Škorić

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, nije imala baš bajnu prošlost.

Georgina danas ima sve što poželi. Ova španska manekenka argentinskog porijekla i sama zarađuje, ali svakako joj je život olakšala i činjenica da je postala dio porodice Ronaldo. Ona bi uskoro trebala postati supruga portugalske zvijezde, a Ronaldo samo biranim riječima govori o Georgini. Tvrdi da je poštuje, da je izuzetno voli i da je ona za njega posebna te da ne vidi drugu ženu pored nje.

Zanimljiva je i priča o upoznavanju njih dvoje. Georgina je radila u jednom dućanu skupe odjeće, kada je naišao Cristiano, pa su se jednostavno zaljubili na prvi pogled. Dakle, od prodavačice, do slavne manekenke koju ljubi jedan od najboljih nogometaša svijeta.

I prije toga, Georgina je imala životne poteškoće. Ona je većinu svog života provela u predgrađu Madrida, da bi kasnije s Ronaldom otputovala u Torino, a potom i Manchester.

Inače, rođena je u Argentini 1994. godine. Njen otac je Argentinac, a majka Špankinja. Zbog mamine želje, preselili su se u Španiju kada je ona imala samo četiri godine, neporedno prije nego što je ogromna socijalna i financijska kriza poharala zemlju početkom 2000-ih godina. Njen otac živio je teškim životom sve do smrti u februaru 2019. godine.

Otac Jorge, inače bivši nogometaš, doživio je cerebralni infarkt iz kojeg se nije uspio izvući. Zbog moždanog udara mu je narušeno zdravstveno stanje i nije mogao da se kreće niti da govori, ali to je bio samo tužan završetak duge priče koja je trajala godinama. Jorge je, naime, 10 godina proveo u zatvoru.

Optužen je bio za krijumčarenje kokaina i ulja kanabisa, a nakon što je odslužio desetogodišnju zatvorsku kaznu, izručen je Argentini. Španski magazin "Salvame" je kontaktirao čovjeka koji je dijelio zatvorsku ćeliju sa Jorgeom Rodriguezom, te je otkrio da odnos između njega i Georgine nije bio tako loš, ali ona se jednostavno sramila života njenog oca i nikada ga nije pozvala da upozna svoje unuke. On je, navodi se, umro u samoći.

Njena majka poginula je u saobraćajnoj nesreći nakon koje se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom reestoranu, a ztim je otišla u Englesku da čisti, da radi kao dadilja i pored svega, uspjela da završi fakultet. Kada se vratila u Španiju sa znanjem engleskog jezika i diplomom, nije još uvijek imala novac, pa se zaposlila u Gucci dućanu, gdje je i upoznala Ronalda.

Iza Georgine je zaista težak život, no sudbina je htjela da nakon kiše u njen život dođe sunce u vidu Ronalda i svih drugih životnih ljepota. Postala je moćna poslovna žena za koju se otimaju najveći svjetski brendovi i dizajneri, a na Instagramu je prati preko 27 miliona obožavatelja i to sve govori.

Neki hejteri i dalje je osporavaju, tvrde da se "zalijepila" za Ronalda, da ga koristi, ali njenu ljepotu, ali i njenu mučnu prošlost ne mogu joj oduzeti. Postoje stvari koje su naprosto čovjeku suđene, a Georgini je suđeno da na kraju bude jedna od najsretnijih žena na svijetu.

Top Komentari

user1582456981
Cuj stidila se oca, niko nije savrsen, gdje se mozes stidit roditelja koliki debil moras biti, ne mozes odobravat ako lose radi al to nike za stid... Treba pomoc pruziti onima koji su nas odgajali, skolivali hranili, brinuli o nama....
2 5
Klicko
Zato sad imaš penalty i tap in mašinu kraj sebe.Jaštaaa
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti