Za 13 sati

Nešto se sprema: Zrinjski je zakazao vanredni press!

Admin Čaušević

HŠK Zrinjski prolazi kroz sjajan period. 

Stvari u mostarskom klubu odlično funkcionišu kako na terenu tako i van terena. 

Popularni Plemići su u ponedjeljak počeli s pripremama za proljetni dio sezone u kojem će prioritet biti osvajanje titule prvaka BiH. 

U Zrinjskom planiraju planiraju napraviti dodatni iskorak zbog čega su pripremili još jedno iznenađenje za svoje navijače.

Naime, za danas u 13 sati je zakazan i vanredni press na stadionu Pod Bijelim brijegom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U taboru Plemića su za sada "zakopčani do grla", ali ne isključuje se mogućnost da bude predstavljeno još jedno zvučno pojačanje. 

Podsjećanja radi, ranije su za Zrinjski potpisali Irfan Hadžić i Petar Bojo, a njihovim stopama bi mogao i veliki talenat zagrebačkog Dinama, Niko Janković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.