19

Komentari (19)

che_guevara1
Jakirevic potpisao novi ugovor !??
Lavjasingolman
Braća Mamić ulaze u klub jedan kao sportski direktor drugi kao saradnik.
Malmi_Suomi
@Lavjasingolman ... golmane. Vjeruj mi da me kita telera zaboli gdje će braća Mamić da završe a isto tako i za Zrinski ili Zrinjski ili Međugogorje ili...
Braća Mamićiii imaju obezbjeđeno i za pra unuče i neka Bogu hvala. Zrinski f/n. Klub kada se izvini građankama i građanima Mostara na " legitimno ukradenom gradskom stadionu BB na 99 godina i protjerivanje Veleža sa istog" e onda možda se " iskupi za sav kriminal... ali teško" da će iko od građana Mostara prihvatiti izvinjenje pa tako da me kita telera zalibo i za to.
Jbga treba se raditi i zaraditi za života a N/F .Međugorje neće mi platu dati. Zato što bi englezi rekli " fak offff' -:))))
Realist
Kome se mi trebamo izvinit i zasto. Pa vi se trbate izvinut sto i dan danas petokraku nosate
Husrefbeg22
UZP. Najgori su oni idioti od trenera koji su godinama tjerali najbolje igrace iz Sarajeva i time samo pojacavali skutore.
Defensor81
Odzvoniće i njima, lakaPo ?
UM1905ZM
Odzvonit Ce ti mami komunjaro!
ubnt
Objavljuju da prelaze u hrvatsku nogometnu ligu i da odlaze iz BiH . To bi bilo najpravednije kada je ovaj fasisticki klub u pitanju . Finansiran nelegalnim novcem , Svinjski je najodvratniji klub na svijetu . Sramota je da postoji ikako .
denimen9
jbt isto da dovode Brunu Petkovića a ne Ninu Jankovića... hhahaha presmiješno
user1582268664
denimen9
Aha, onda me je opet tekst novinara nasukao...
Darkwood
Bravo Zrinjski, nikad nije kasno. Čovjek kad pogriješi pa se pokaje znaci da je sebe u ogledalo pogledao i priznao na greški i usput naučio. Znaci jedva čekam da vidim kasnije kako se javno izvinjavate Velezu, Mostaru, građanima BiH i pogotovo svojim navijačima, kako ste nasilno ukrali stadion od velez ...woow
Krivaja Zavidovići
Stadion je gradski pa bi bilo pošteno da oba kluba igraju. E sad da li je to kod nas izvodljivo kao što je u Italiji...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.