Foto: NK Široki Brijeg

Bosančić potpisao do kraja sezone

Široki Brijeg na Pecari predstavio novo pojačanje · Zvanično

Endin Čaušević

Široki Brijeg angažovao je novo pojačanje za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Igrači Širokog se punom parom spremaju za nastavak sezone, a jasno je da će trener Jure Ivanković imati nešto drugačiji igrački sastav u odnosu na prvi dio.

Klub s Pecare potvrdio je danas dolazak novo pojačanja, a u pitanju je 25-godišnji defanzivac Petar Bosančić.

Bosančić je u Široki Brijeg stigao kao slobodan fudbaler, te je s bh. klubom potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iznimno mi je drago što sam postao dio NK Široki Brijeg. U sve dobro i pozitivno što sam čuo o klubu i uvjetima rada odmah sam se uvjerio po samome dolasku. Željno iščekujem početak prvenstva i prvu utakmicu na Pecari. Nadam se kako ćemo na proljeće napraviti još veći iskorak i ostvariti naše ciljeve", rekao je Bosančić.

Ovaj 25-godišnjak je ponikao u dresu Hajduka, a u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Solin, Dugopolje, Sesvete, Istru i ukrajinski Mariupol za koji je igrao u prvom dijelu ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.