Foto: HŠK Zrinjski

Potpisao do 2025. godine

Zrinjski predstavio novo pojačanje: Defanzivac stigao iz Lillea · Zvanično

Eldar Ganibegović

HŠK Zrinjski ima novo pojačanje koje je upravo predstavio.

Novi fudbaler u redovima Plemića je 20-godišnji defanzivac Gregor Gulišija.

"HŠK Zrinjski može službeno potvrditi angažman Gregora Gulišije, koji u naše redove stiže nakon potpisanog ugovora o transferu s francuskim klubom LOSC Lille.

Dvadesetogodišnji branič nogomet je počeo igrati u mlađim uzrastima HNK Hajduk, u Lille je prešao 2020. godine iz NK Solin, a u prethodne dvije godine je nastupao za U19 i B momčad francuskog kluba.

HŠK Zrinjski i Gulišija su dogovorili suradnji do 31. maja 2025. godine. Dobrodošao", napisali su iz Zrinjskog na zvaničnoj Facebook stranici kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će u proljetni dio sezone ući kao prvi na tabeli u Premijer ligi BiH sa 48 bodova, čak 12 više od drugoplasiranog Tuzla Cityja i očekuje ih borba za titulu prvaka naše zemlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.