Zrinjski odredio cijenu za Ćorluku, pod Bijeli brijeg stiže igrač iz Lillea

Špekuliše se o transferu

Zrinjski odredio cijenu za Ćorluku, pod Bijeli brijeg stiže igrač iz Lillea · Saznajemo

A. Čaušević

Prijelazni rok za HŠK Zrinjski još uvijek nije završen. 

Plemići su bez većih problema uspjeli zadržati okosnicu igračkog kadra, a na najvećem iskušenju je svakako bio trener Sergej Jakirović.

Jakirović je bio ušao u ozbiljnu fazu pregovora sa zagrebačkim Dinamom, Plemići su se "othrvali napadu" iz Zagreba te su sa sjajnim trenerom produžili ugovor do 2024. godine.

Kada je u pitanju igrački kadar inostranim klubovima je interesantno nekoliko igrača lidera Premijer lige, među njima je i Josip Ćorluka.

Ćorluka se etablirao kao najbolji desni bek Premijer lige i ne isključuje se mogućnost da do kraja prijelaznog roka napusti Mostar.

Kako SportSport. saznaje Plemići su već odredili minimalnu cijenu za povremenog reprezentativca BiH. U pitanju je iznos od 200.000 eura.

Ni s rubrikom dolasci nije još uvijek gotovo. Trener Jakirović je još ranije najavio da se radi na dovođenju jednog bočnog fudbalera.

Prema našim saznanjima pod Bijeli brijeg bi mogao stići Gregor Gulišija, talentovani defanzivac koji nastupa za B ekipu francuskog Lillea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 20-godišnjak je prve fudbalske korake napravio u Hajduku, zatim je bio član Solina, a prije dvije godine je otišao u Lille.

U pauzi između dvije sezone u Zrinjski su došli napadač Irfan Hadžić, veznjak Petar Bojo i defanzivac Ivan Marić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
Koliko znam Haris Ovcina je najbolji bek lige. Daleko.
7 11
plemic
zakonom bih zabranio prodavati reprezentativca za manje od milijun eura.
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi