Ostat će najmanje do ljeta 2023. godine

U Mostaru zadovoljno trljaju ruke: Još jedan važan igrač produžio ugovor · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Velež potvrdio je da je još jedan fudbaler produžio ugovor s Rođenima.

Nakon Pršeša i Radovića, paraf na novi ugovor s mostarskim timom stavio je Samir Zeljković.

Zeljković je produžio ugovor do ljeta 2023. godine, a sve je na svojim zvaničnim stranicama potvrdio i sam Velež.

"Našem Samiru želimo puno zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu", poručili su iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Samir Zeljković rođen je četvrtog septembra 1997. godine u Sarajevu. Član FK Velež je od jula 2018. godine, kada je došao iz FK Igman. Za Rođene je odigrao 98 utakmica, u kojima se dva puta upisao u listu strijelaca.

Treba istaći da je kao član Veleža stekao i status reprezentativca Bosne i Hercegovine, s obzirom na to da je u novembru 2020. godine dobio poziv tadašnjeg selektora Dušana Bajevića za prijateljsku utakmicu s Iranom, te utakmice protiv Holandije i Italije u Ligi nacija, no nije nastupio zbog zaraze koronavirusom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.