Dosadašnji fudbaler Veleža i zvanično u Francuskoj

Hajdarević ima novi klub

Dosadašnji fudbaler Veleža i zvanično u Francuskoj · Zvanično

A. Čaušević

Dosadašnji fudbaler Veleža Dženit Hajdarević i zvanično karijeru nastavlja u Francuskoj. 

Hajdarević je do sada bio junior Veleža, a povremeno bi igrao i mečeve za prvi tim Rođenih.

SportSport.ba je već ranije pisao da će ovaj 18-godišnjak karijeru nastaviti u Angersu, a danas je stigla i zvanična potvda ovog transfera.

Iz francuskog kluba su još prošle godine dolazili da gledaju Hajdarevića, a nako što je prošao testni period odlučili su ga i angažovati.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici ofanzivni fudbaler će biti priključen drugom timu Angersa koji se takmiči grupi D National 2 lige, odnosno četvrtog ranga francuskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuzi su naveli da se radi o igraču koji može igrati na svim pozicijama u napadu te da je to ono što ih je posebno dojmilo.

Hajdarević je inače omladinski reprezentativac BiH. Informacije o tome koliko novca je inkasirao Veleža na ime obeštećenja nisu poznate.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosimbrko
Konjina od Dudica nije malom dala sansu, zato sto nije potpisao za njegovog menadzera
2 13
Laporta
Ako on bude skupio 3 utakmice za Angers,ja cu go hodati 10 dana i to u zimu..mali veze nema. Tata mu sdaovac,i preko onog menadzera sto je golmanu Piricu menadzer,sredio transfer ..
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi