Oglasio se Hajdarević nakon velikog transfera i poslao snažnu poruku

Potpisao za Angers

Oglasio se Hajdarević nakon velikog transfera i poslao snažnu poruku

E. Ganibegović

Dojučerašnji fudbaler Veleža Dženit Hajdarević napravio je veliki transfer.

Momak koji je odigrao samo četiri utakmice za seniorski tim Veleža i zvanično je predstavljen u francuskom prvoligašu Angersu. 

Iz francuskog kluba su još prošle godine dolazili da gledaju Hajdarevića, a nako što je prošao testni period odlučili su ga i angažovati.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici ofanzivni fudbaler će biti priključen drugom timu Angersa koji se takmiči grupi D National 2 lige, odnosno četvrtog ranga francuskog fudbala i tu će igrati za početak.

Nakon svega oglasio se i sam Hajdarević koji je oduševljen onim što mu se dešava.

"Raduj se dječače, snovi ti se ostvaruju! Mnogo toga sam prošao teškog, ali i lijepog sa svojom porodicom da bih sada bio ovdje. Drago mi je i zahvalan sam Bogu što sam dobio šansu da napredujem i pokažem kako radim ono što najviše volim. Nadam se da je ovo samo početak nečega mnogo velikog. Hvala svima koji su uvijek uz mene i koji mi daju podršku, ali najviše mojoj porodici koja sve najteže trenutke prolazi zajedno sa mnom. Ovo je tek početak, sada je najbitnije raditi na sebi i još više napredovati", napisao je Hajdarević na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Raduj se dječače, snovi ti se ostvaruju! Mnogo toga sam prošao teškog, ali i lijepog sa svojom porodicom da bih sada bio...

Posted by Dženit Hajdarević on Tuesday, February 1, 2022

Hajdarević je inače i omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gr0hot
Veliki poklon za nas Velez! Srecno crveni lave.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi