Jasna poruka

Kylian Mbappe razočarao navijače Real Madrida: "To nikada neću uraditi u karijeri"

Endin Čaušević

Francuski napadač Kylian Mbappe na kraju ove sezone će najvjerovatnije napustiti PSG.

Mbappe je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži ugovor s PSG-om i jasno je dao do znanja čelnicima kluba da će na kraju sezone napustiti klub jer želi novi izazov u svojoj karijeri.

Francuski napadač će PSG napustiti bez obeštećenja jer mu na kraju juna ističe ugovor, a prije desetak dana mnogi španski mediji su objavili da će karijeru sigurno nastaviti u Real Madridu.

Ugledna Marca objavila je da su Mbappe i Real Madrid već postigli dogovor i da će on biti ozvaničen nakon osmine finala Lige prvaka gdje se upravo sastaju Real i PSG.

Pred ovaj dvomeč odlučio je da se oglasi i Mbappe koji je demantovao navode da već ima dogovorene uslove s nekim drugim klubom, te je poručio da je u potpunosti fokusiran samo na PSG.

"Ne, nisam donio još uvijek odluku o svojoj budućnosti. Dvomeč protiv Real Madrida u Ligi prvaka bi mogao dosta toga da promineni. Iako sam slobodan u ovom trenutku da radim šta kod želim i nađem novi klub to još uvijek ne želim. Nikada u karijeri neću to uraditi klubu u kojem igram i potpisati za neki drugi klub dok sam njihov igrač", rekao je Mbappe i dodao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sada sam fokusiran samo na pobjedu u Ligi prvaka protiv Real Madrida, a tek onda ćemo vidjeti šta će se desiti".

PSG i Real Madrid svoj prvi meč osmine finala Lige prvaka igraju 15. februara na Parku Prinčeva, dok je revanš utakmica na rasporedu 9. marta na stadionu Santiago Bernabeu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.