13

Komentari (13)

Nele.
Ma kaze tata Perez da je to zavrseno i to je zavrseno. Samo se nafulaj majstore u sljedecem dvoboju protiv Reala i dobro nam dosao.
BogatiDijasporac
Eki, vama :))) Oci moje lijepe.
Klicko
Ma hajde embape objavi da si potpisao ugovor.Ovi naši navijači penal madrida su mnogo nestrpljivi.Ako ne potpišeš razočarat će se u život
Malmi_Suomi
@Klicko jarane jel se ti zezaš ili je neko " sihire bacio na tebe" što se tiče RM?
To nešto prozivaš kako su sudije pa VAR na strani RM pa ga nazivaš , penal madrid , pa da je fašistički pa ovo pa ono itd itd i evo gledam te neko izvjesno vrijeme i kontam da je fakat neko " sihire bacio na tebe jer koliko god pokušavao da " poniziš" RM vidim samo da dobiješ negativne komentare i disjalkove.
Hajde valjda ćeš " se popeti na zelenu granu ".
Pozdrav
Klicko
@Malmi_Suomi rece neko ko ima milijardu prijava i milijardu minusa.Razlika je sto si ti ozbiljan a ja se zayebajem :D ti sad zbroji 2 i 2.Pozz drug moj sarajevski
Malmi_Suomi
Moj @@Klicko drug moj bješe slika @@Klicko i nestade.
Ti opleo u ozbilju?
Ti mi našao pisati o minusima i prijavama?
Buraz moj ja nisam ovdje nikad bio radi minusa i prijava i ja sa tim problem nemam kao što imaš ti , šatro sa svojim zayebancijama?
Ja kada budem ovdje radi prijava i MINUSA tj kada to dođe kao prioritet mene nikada više neće biti ovdje.
A ti se šatro zezaš ? Ni si 0 za razliku od mene hahahaha, ja imam prijava preko 5.000 i kada ti dođeš do te cifre eh onda si PAŠA PRAVI -:()))
Nego, RM JE NAJBOLJI FASISTICKI KLUB I JBGA BAR I SUDIJE GA VOLE I VAR PA JE PENAL MADRID.
Hahahaha nikad 5.000 prijava
Klicko
@Malmi_Suomi uzivaj malo u zivotu drug,opterecen si veoma :D Nisi skontao al nema veze.Kakvim bolan problemima?Ni sa cim problem nemam hvala Bogu.Nastavi da me pratis,uzivam citajuci tvoje komentare :))))
Malmi_Suomi
@Klicko ja Bogu hvala uživam i nije mi uživanje " kao pojedinim " komentarisati po cijeli dan na portalu.
Za razliku od tih " pojedinih " ja uživam koliko mi život dozvoli.
Lijep i srdačan pozdrav
Klicko
@Malmi_Suomi eto sve sto si nabrojao da nisi-jesi hahaha.Aludiras na mene da komentarisem po cijeli dan na portalu a registrovan si u martu 2021 i imas hiljadu komentara vise od mene koji sam registrovan 2018-te godine.Ti si taj "pojedini"pasa moj.I da,jeste,uzivanje ti je priznao ti ili ne.Budi mi zdravo i izadji malo na tu hladnu sarajevsku havu.A za sunce morat ces voziti malo juznije tj ka Hercegovini :))))))
Malmi_Suomi
Moj @Klicko ko je kad registriran i ko je šta pisao i ko ima koliko prijava vjeruj mi da uopšte ne razmišljam o tome niti me interesuje.
Ti moj haveru imaš problem sam sa sobom a sve kroz zayebanciju jer ozbilja ti ne ide baš najbolje ali to je tvoja stvar.
I naravno koliko ćeš vremena provoditi na portalu i to je tvoja stvar.
Znaš, ja tebi neću govoriti šta da radiš a ja sa svoja dva sina suprugom mi imamo svoj život i ne brini ti za to.
Pozdrav i... uživaj haveru na sarajevskom zraku ( kada dođeš-;) ). Vozdra beže
Malmi_Suomi
@Nele. Nije ti prošao komentar.
I u pravu si što si napisao.
Pozdrav
Nele.
Bitno da si procito i to je to.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.