Oglasio se na Instagramu

Pjanić poslao poruku navijačima Bešiktaša nakon crvenog kartona protiv Antalyaspora

Endin Čaušević

Fudbaleri Bešiktaša sinoć su remizirali na svom terenu protiv Antalyaspora (0:0) u meču 24. kola turske Superlige.

Bešiktaš je bio veliki favorit u jučerašnjoj utakmici i očekivala se pobjeda, ali na kraju je Antalya uspjela da sačuva svoju mrežu i neporažena napusti Istanbul.

U centru pažnje nakon utakmice našao se bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji se sinoć nije baš proslavio.

Pjanić je u 88. minuti utakmice propustio veliku priliku kada je pogodio stativu s nekoliko metara udaljenosti, a u samom finišu utakmice bh. veznjak je zaradio crveni karton.

On je dobio zbog prigovora žuti karton u finišu meča, ali je nastavio da komunicira sa sudijom koji je to odlučio da kazni i pokazao mu je drugi žuti, odnosno crveni karton i put ka svlačionici.

Dan nakon utakmice Pjanić je odlučio da se oglasi na Instagramu i pošalje poruku navijačima Bešiktaša i poruči im jasno da će se i dalje boriti za dres ovog kluba.

"Nastavit ću da se borim za crno-bijeli dres protiv svega. Ponosni 'orao'", poručio je Pjanić putem Instagram profila.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Bešiktaša odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima i uspio je upisati četiri asistencije. Kao što je poznato u turski klub je došao iz Barcelone na posudbu do kraja sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.