Pjanić: Na ljeto se moram vratiti u Barcelonu, ali da ja odlučujem...

Ne ide mu se iz Turske

Pjanić: Na ljeto se moram vratiti u Barcelonu, ali da ja odlučujem...

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić na kraju ove sezone će se navjerovatnije vratiti u Barcelonu.

Pjanić je ljetos prešao u Bešiktaš na posudbu do kraja ove sezone, ali će se na ljeto najvjerovatnije vratiti u katalonski klub. Turski klub želi da zadrži Pjanića na posudbi i za narednu sezonu, no u Barceloni razmišljaju samo o prodaji bh. veznjaka.

Iskusni veznjak u Barcelonu je stigao na ljeto 2020. godine iz Juventusa kao veliko pojačanje, ali se nije naigrao u prvoj sezoni kod Ronalda Koemana i odlučio je da je najbolje da napusti klub.

Pjanić je u Bešiktašu standardan otkako je došao iz Barcelone i za turske medije je priznao da bi najradije ostao u Istanbulu i nakon završetka ove sezone.

"S Barcelonom imam još dvije godine ugovora, a u Bešiktaš sam stigao na posudbu do kraja sezone. Zato se ja ovog ljeta moram vratiti u Barcelonu, ali da ja odlučujem, ostao bih u Bešiktašu", rekao je Pjanić.

Bh. reprezentativac je u razgovoru za turske medije jasno poručio da je sretan u Istanbulu i da je Bešiktaš veliki klub.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Barcelona je veliki klub, klub kojeg svi poštuju. Međutim, ja sam veoma sretan u Bešiktašu. Turska je prelijepa država, Bešiktaš je također veliki klub i ja bih zaista volio da ostanem igrati ovdje", dodao je Pjanić.

Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Bešiktaša upisao 20 nastupa u svim takmičenjima, te je ubilježio četiri asistencije. Pjanić s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yugopo
Nazalost,forma u padu. Mrsavo izdanje I sa asistencijama za Tako slabu ligu kao sto je turska Liga!
5 3
Barberez9
Dodajmidatidodam bi volio ….????
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi