Je li Pjanićev pokušaj protiv Antalyaspora ogledalo njegove avanture u Bešiktašu?

Bila je odlična pozicija

Je li Pjanićev pokušaj protiv Antalyaspora ogledalo njegove avanture u Bešiktašu?

Admin Čaušević

Prelaskom u Barcelonu karijera Miralema Pjanića je krenula silaznom putanjom. 

Pjanić u ovoj sezoni igra na posudbi u Bešiktašu gdje pokušava vratii prepoznatljivu formu, ali za sada mu baš i ne ide.

Bh. reprezentativac do sada ima vrlo skroman učinak od četiri asistencije, te još uvijek ne uspjeva da pronalazi put do gola.

Iskusni veznjak je imao i nekoliko problema s povredama, ali kada je god spreman igra od prve minute i neizostavljiv je dio startne postave.

Međutim, mnogi su mišljenja da Pjanić može mnogo bolje obzirom na reputaciju jednog od najboljih veznjaka svijeta.

U susretu protiv Antalyaspora Pjanić je imao pokušaj koji se može okarakterisati ogledalom njegove avanture u Turskoj.

Bila je to pozicija kao stvorena za nejga sa 20-ak metara po sredini gola, ali je šutirao visoko preko gola.

Inače, iako ne igra kako se to očekuje Pjanićeva posudba u Bešiktašu neće proći bez trofeja pošto je već osvojio turski Superkup.

Top Komentari

thekupus
Godinama on ovako već igra, i u juventusu, i u barceloni, i u reprezentaciji, a sad i u besiktasu. Kao da ga je neko pozvao na termin jer im je falio igrač, pa da samo popuni rupu. To se desi kad ti je shisha važnija od karijere.
6 3
Krosteutegurovic
Jedan od najboljih veznjaka svijeta.., što znate nasmijati, nezna niko.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi