Nije se ni danas proslavio

Strahinja Erić završio na tek 87. mjestu u utrci na 15 kilometara u skijaškom trčanju

Endin Čaušević

Bh. takmičar Strahinja Erić danas je završio na 87. mjestu u skijaškom trčanju na 15 kilometara na Olimpijadi u Pekingu.

Naši predstavnici na Zimskim olimpijskim igrama se nisu baš proslavili svojim rezultatima, a ovaj "treng" nastavio se i danas.

Erić je nastupio danas u utrci na 15 kilometara klasičnim stilom, te je završio na tek 87. mjestu od ukupno 97 takmičara koliko je danas nastupilo u ovoj utrci.

Bh. takmičar je utrku završio u vremenu 48:38.3 i imao je čak preko deset minuta zaostatka za pobjednikom Iivom Niskanenom koji je na kraju u fantastičnom nastupu došao do zlatne medalje.

Do kraja Olimpijade u Pekingu Erić će nastupiti na još jednoj utrci na 50 kilometara slobodnim stilom koja je na rasporedu 19. februara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.