Ostao bez iskusnog veznjaka

Juranović završio detaljni pregled, a Jakirović dobio veoma loše vijesti

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog završili su prije nekoliko dana pripreme u Međugorju.

Lider na tabeli Premijer lige BiH punom parom se sprema za nastavak sezone, a Plemići su većinu dijela priprema odradili u Međugorju.

Zrinjski je odigrao i nekoliko pripremnih utakmica, te je Sergej Jakirović sigurno zadovoljan trenutnim stanjem u ekipi.

Jedini problem pravi povreda Dragana Juranovića koji još od prvog dijela sezone muku muči s povredom koljena.

On je odradio prije nekoliko dana detaljne preglede, a iz Zrinjskog su saopštili da će zbog povrede koljena ovaj fudbaler van terena biti čak šest sedmica.

Zbog toga će Juranović propustiti četiri uvodne utakmice proljetnog dijela sezone i to će sigurno biti veliki udarac za ekipu Sergeja Jakirovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnjak je u prvom dijelu sezone odigrao 16 mečeva u Premijer ligi i uspio je zabiti tri gola i dodati jednu asistenciju.

Dragan Juranović HŠK Zrinjski Pozicija: MF

Statistika

3 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.