PSG dočekuje Real Madrid

Stigli su sastavi sa Parka prinčeva: Velika zvijezda je žrtveno janje

Admin Čaušević

Od 21 sat na Parku prinčeva sastaju se PSG - Real Madrid.

Radi se o najiščekivanijem duelu osmine finala Lige prvaka i sigurno je da nas očekuje zanimljiv susret obzirom na veliki broj zvijezda u obje ekipe.

Ipak, na terenu ima mjesta za 22 igrača u startnim postavama, pa je neko morao biti žrtveno janje. To je večeras Neymar Junior.

Brazilac će susret početi s klupe, dok će napad Parižana predvoditi Mbappe, Messi i Di Maria. Kod domaćih nema Ramosa zbog povrede.

Kod Reala nije bilo previše iznenađenje. Benzema se uspio oporaviti da zaigra u startnoj postavi, dok je Hazard na klupi.

PSG (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Paredes, Danilo Pereira, Verratti; Di Maria, Messi, Mbappé.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid (4-3-3): Courtouis; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Asensio.

Podsjećanja radi, od ove sezone u nokaut fazi UEFA-inih takmičenja ne važi gol u gostima pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se obje ekipe postaviti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.